امروز: جمعه 19 خرداد 1402
این مطالعه مدل پویای سیستم را مطالعه می‌کند که با در نظر گرفتن اثر پسخورد سهم بازار روی مشخصات فنی، می‌تواند فروش فناوری نوین را پیش‌بینی کند به این منظور، دیاگرام حلقه سببی از بین متغیرهای مختلف با استفاده از مدل اقتصادی که در مطالعات گوناگون مدل توسعه، مدل انتخاب گسسته و غیره به کار گرفته شده است تعریف می‌شود پس‌زمینه نظریاتی رابطه سببی در بین م
دسته بندی برق
بازدید ها 1,826
فرمت فایل docx
حجم فایل 1.147 مگا بایت
تعداد صفحات فایل 13
25,200 تومان
 مقاله تحلیل اثر پسخورد برای توسعه فناوری‌های نوین با تمرکز بر روی خودروی سبز

تحلیل اثر پسخورد برای توسعه فناوری‌های نوین با تمرکز بر روی خودروی سبز+ نسخه انگلیسی2013

Analysis on the feedback effect for the diffusion of innovative technologies focusing on the green car

چکیده

مطالعات پیشین رابطه رقابتی فنی اغلب روی تحلیل اثر یک سمتی ویژگی فنی روی سهم بازار متمرکز بوده‌اند. با این حال، یک اثر پسخورد دوره‌ای بین مشخصات فنی و سهم بازار وجود دارد، و این بدان معناست که اختلاف کوچک رقابت‌پذیری در مرحله اول توسعه فناوری می‌تواند به طور قابل توجه روی کل سهم بازار موثر باشد. به این ترتیب، این مطالعه مدل پویای سیستم را مطالعه می‌کند که با در نظر گرفتن اثر پسخورد سهم بازار روی مشخصات فنی، می‌تواند فروش فناوری نوین را پیش‌بینی کند. به این منظور، دیاگرام حلقه سببی از بین متغیرهای مختلف با استفاده از مدل اقتصادی که در مطالعات گوناگون مدل توسعه، مدل انتخاب گسسته و غیره به کار گرفته شده است تعریف می‌شود پس‌زمینه نظریاتی رابطه سببی در بین متغیرهای مدل پیش‌بینی، تحکیم شود. علاوه بر این، سنایوهای ساخت زیربناها و سناریوهای اثر پسخورد به مدل پیش‌بینی‌کننده توسعه یافته اعمال شدند تا لزوم به کار‌گیری موفقیت‌آمیز فناوری خودروی سبز از منظر توسعه زیربنائی بیان شود.

 

کلمات کلیدی: پیش بینی فروش، ماشین سبز، مدل انتشار باس، مدل انتخاب گسسته، پویایی سیستم.

 

        مقدمه

کره جنوبی رشد سبز را به عنوان پارادایم توسعه ملی جدید خود معرفی کرد تا به حل مسائل گرمایش زمین، بحران انرژِ و غیره  کمک کرده باشد و یک ماشین رشد جدید ایجاد کند و تلاش‌های گسترده‌ای را در این راستا انجام داده است تا این هدف نوین عملی شود. به عنوان بخشی از این نتایج، دولت به طور داوطلبانه اهداف خود را در 17 نوامیر سال 2009 بیان کرد تا انتشارات گازهای گلخانه‌ای را در مقایسه با BAU (Business As Usual) تا سال 2020 حدود 30% کاهش دهد. این هدف کاهش 30% یک هدف بسیار سرسخت سه سناریوی کاهش ارائه شده بوده و تنها وقتی می‌تواند قابل اجرا باشد که از مقررات کاهش گازهای گلخانه‌ای پیروی کرده باشد. به خصوص، نیازمند توسعه خودروهای سبزی چون خودروهای الکتریکی (EV) و خودروهای پیل سوخت هیدروژنی (HFCV) می‌باشد که البته کنار این صرفه‌جوئی مصرف انرژی از طریق سیاسیت مدیریت سمت بار هم انجام می‌شود. بنابراین، توسعه و توزیع فناوری خودروی سبز که بتواند به طور چشمگیری انتشارات گازهای گلخانه‌ای را در بخش حمل‌و‌نقل کاهش دهد یک موضوع کلیدی برای اجرای هدف کاهش گاز گلخانه‌ای است.

فایل های مرتبط ( 24 عدد انتخاب شده )

بالا