مقیاس انگیزه تأیید (AMS) ولرند 1989
اهداف مقیاس حاضر در ارائه نیروی انگیزه فردی،کسب انگیزه تأیید است. بدین لحاظ می تواند در به دست آوردن ارزش کمی گرایش شخصیتی و انگیزه تأیید استفاده شود و ابزار تحقیقی مفیدی ایجادکند. این مقیاس هم به صورت خودآزمایی و هم غیر خود آزمایی برگزار می شود و نیاز چندانی به آزمون گیرنده تعلیم دیده ای ندارد. دستورالعملها به روشنی در اولین صفحه چاپ شده اند و به راحتی در گروه های مشخص می توان مورد استفاده قرارداد. برخی از جنبه های مهم در ارتباط با برگزاری این مقیاس به این شرح است:
- آزمون محدودیت زمان ندارد، هر چند اغلب گروهها در ۴۰ دقیقه آن را به اتمام می رسانند.
- مقدم بر اجرای مقیاس، خوب است در زمان آزمون تأکید شود که پاسخ ها را تا حد امکان سریع بدهند و رک گویی و مشارکت نیز لازمۀ آن است.
- همچنین لازم به تأکید است که پاسخ درست یا نادرستی برای سؤالها نیست و همۀ پرسشها نیز باید پاسخ داده شوند.
- باید روشن شود که سؤالها باید به شکل درست یا نادرست پاسخ داده شوند وجمله ای بدون جواب نماند.
- اگر چه آزمون به صورت خود آزمایی برگزار می شود، خوب است دستورالعمل با صدای بلند خوانده شود و از پاسخ دهندگان خواسته شود آنها را به آهستگی بخوانند.
- AMS را می توان به صورت آزمون فردی یا شرایط آزمون گروهی برگزار کرد...............
مرور دقیق بر ادبیات انگیزه تأیید نشان داد که هفت حوزۀ آزمایشی وجود دارد که نشان دهنده رفتارهای انگیزه تأیید است.این هفت حوزه عبارتند از: (۱) رفتار هنجاری (۲)همرنگی اجتماعی (۳) خود نمایی مثبت (۴) حالت دفاعی داشتن (۵) وابستگی (۶) پاسخ دهی اجتماعی(۷) تأیید اجتماعی.....................
توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
ویژگی پرسشنامه (بطور خلاصه)
تعداد گویه ها: 72
تعداد مولفه: مولفه دارد (ذکر شده در معرفی پرسشنامه)
روایی و پایایی: دارد (داخلی و خارجی)
نحوه نمره گذاری: دارد
منبع: دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc